Азис показа морето на сина си. Вижте колко щастливи изглеждат двамата!

16 август 2022 | 13:21
10816
3
Инстаграм
3

Певецът призна преди време, че е станал отново баща. Мнозина тогава подходиха към новината с известна доза скептицизъм и недоверие, но ето че сега Кралят на попфолка отново сподели снимка с бебчето.
 

В края на месец май Азис си пусна снимка и написа, че е станал баща. Много от феновете тогава го поздравиха, но новината потъна в мистерия. Засега остават тайна както името на бебето, така и неговата майка. Не е ясно дали това пак е Гала, майката на дъщерята на Азис - Рая, която вече е голяма.

Всъщност запознати твърдят, че това е третото дете на семейство Гущерови, писа Hotnews. Азис е кръстник на бебчето - т.е. негов духовен баща.
 

Всъщност през годините Азис е споделял, че иска още деца и за него Гала е всичко, пише "Телеграф".

 


Още по темата

Коментари

3 Ивелина
  19 август 2022 | 19:11 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
2 Doktora
  17 август 2022 | 11:49 отговор
 

Педал

 
 
Манафа
20 август 2022 | 11:07

По-точно казано-мазен педал.

1
  16 август 2022 | 17:47 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени