Кобилкина: След курсовете ми жени забременяват, хора купуват къщи за милиони

Факт е, че курсовете на Наталия Кобилкина стават все по-търсени и популярни. И определено има защо. Семейната терапевтка се гордее с това, което прави, защото след нейните терапии и методи, жените успяват да забременеят, при положение, че дълго време са имали проблеми и не са успявали поради различни причини.

В социалните мрежи сексоложката описва подробно своя метод на работа, който очевидно дава страхотни резултати и носи успех на доста хора.
Наталия не подминава и нейните завистници, като описва подробно как се опитват да я имитират, но в крайна сметка се провалят, защото взимат упражненията от контекста ѝ и не успяват да постигнат нейните успешни резултати.

View post on Instagram
 

Факт е, че след нейните курсове животът на доста хора тръгва нагоре - те забогатяват, а жените, които имат проблеми с бременността най-после успяват да заченат след доста години неуспешни опити.

Кобилкина се гордее с постигнатото, като определено изпитва задоволство, когато види положителен резултат след курсовете си. Ето какво пише тя в личния си Инстаграм :

View post on Instagram
 

„Повече от 22 години изследвам и изучавам човешката душа. Направих първия си курс за жени в детокс програма, когато бях на 16 години. Тогава бях първи курс студентка по психология.
Години търся алхимичната формула как да излекувам болката, травмите и да помогна на хората да реализират потенциала на своята душа.
Не намерих отговори в двете си висши образования по психология и психотерапия, не ги намерих в книгите по философия и психология.
Започнах да създавам собствен метод на работа и като истински изследовател, тествах всичко върху самата себе си. Видях, че в моя живот започват да се случват огромни промени и трансформации, и разбрах, че вървя в правилното направление. Започнах да давам на хора моите методи. Тук вече стана по-интересно.
Моите клиенти идват при мен за чудо. Те искат да ги погледна, да им кажа нещо и всичко в техния живот да се промени.
В действителност, когато човек идва и споделя проблем, моят мозъчен компютър сканира проблем (отношения с родители, родови травми, неуспешен опит и т.н.) и казва какво трябва да промени. Но от този момент стартира работата на клиента. Хората, които често правят това, което казвам, имат резултат. Да, понякога моите методи звучат странно, но зад тях стои алхимия и накрая човек получава уникален резултат. Той не разбира защо му се случва това и му се струва просто късмет.
Много хора опитват да ме копират, взимат моите теми, упражнения дават ги на хората, без да разбират цялата алхимия на процеса – и не получават моите резултати с клиентите си.
Има хора, които взимат упражнение извън контекста, като не разбират дълбочината на цялата система и искат да обезценят процеса.
Както и в медицината, при тежки заболявания, нито един доктор не ви дава гаранция, а само казва: Дайте да пробваме.
При работата с душата е по същия начин. В повечето случаи успяваме да помогнем.
Обичам Ви много. Винаги ще се боря за Вашата душа и сила, защото вярвам във Вас и Вашите сили."

По всичко личи, че Кобилкина не обръща особено внимание на хейтърите, защото знае как да им отговори и да им запуши устата.

Терапевтката успява да съчетае полезното с приятното. Тя си изкарва страхотно в Гърция и не спира да работи. Ето как прекарва семейната си почивка:

View post on Instagram
 


"Стигнах до семейна почивка. Последна година много работа и имам нужда просто да изключа мозъка. Готино да си женена за грък в такива моменти:)) Моя мъж само ми информира, че полета в 8 сутринта. Нямах идея къде и за колко отиваме. Хвърлих няколко рокли в чанта и четка за зъби и коса и готово. Той управи всички други багажи, включително и на детето.
Озовахме се в малкия рай на Милос.
Това е уникално място, когато просто искаш тишина и спокойствие със семейството си.
Тих хотел с уникална гледка с кисело домашно мляко на закуска. Плажове по цял ден и тишина.
Замислих се, че на всяко място на света умее да бъда щастлива.
Обичам прости неща, природа, цикади през нощта, малки китни улички. Гърция за мен винаги най-доброто място за почивка. Просто душата ти се отпуска тук.
Няма лукс на Франция или Лондон. Но истински неща ти спечелват сърцето.
Когато съм в България, там също чувствам си много щастлива с усмивки на хора, печени чушки с розови домати, уникална природа.
Пак и пак ще повтарям: красотата в очите на гледащия. И ако ти умееш да бъдеш щастлив, ти ще бъдеш щастлив навсякъде.
А вие как днес се чувствате?
Как обичате да почивате?"

Четете още: Жълта шпионка Кобилкина учи жените как да съблазняват голи във ваната? (снимка)