Автор
Кристина Кирова

Кралица Рания приветства годеницата на сина си: Тя е третата ми дъщеря (видео)

Днес е един от най-специалните дни в живота на кралица Рания! Нейно Величество приветства годеницата на сина си принц Хюсеин и я прие като собствена дъщеря.

Щастливото събитие се случи официално, както по обичай, а избраницата на кралския наследник на Йордания е много повече от приказна красавицата. Раджва Ал-Саиф e родом от Саудитска Арабия и по всичко личи, че ще бъде следващата кралска особа, за която ще чуваме много. И определено ще се възхищаваме на тоалетите ѝ, които по стил много напомнят на една друга кралска снаха - Кейт Мидълтън.

View post on Instagram
 

Изглежда, че Раджва е повече от добре приета в семейството на кралица Рания и крал Абдула II. По случай годежа, Рания сподели снимка с бъдещата съпруга на сина си в социалните мрежи и я приветства специално с много топли думи: "Вълнувам се да приветствам с добре дошла в семейството ни моята трета дъщеря, бъдещата съпруга на принц Хюсеин - Раджва! Толкова сме щастливи за вас!"

Рания сподели и видео от годежа на сина си:

View post on Instagram
 

Определено кралското семейство на Йордания има много поводи за радост, след като най-големият наследник Хюсеин се сгоди, само няколко седмици след като сестра му, Иман, обяви годежа си с американския финансист Джамил Александър Термиотис.

View post on Instagram
 

Четете още: Амбър Хърд разпуска в Израел с дъщеря си (Снимки)