Амбър Хърд разпуска в Израел с дъщеря си (Снимки)

19 август 2022 | 15:37
7247
1
Снимки: Getty/Images, Twitter
1

След неуспешния за нея край на тежкото дело срещу бившия ѝ съпруг - актьора Джони Деп, Амбър Хърд реши най-сетне да се отдаде на почивка. Актрисата бе забелязана в Израел заедно с едногодишната си дъщеричка.По информация на списание OK! звездата е уловена от папараци, докато е на разходка с момиченцето си в Тел Авив. Компания им правела нейната приятелка Ив Бароу – жената, която получи забрана да наблюдава докрай процеса срещу Джони Деп.

Малко след новината израелски журналист сподели в Twitter снимка на двете дружки как обядват в ресторант на открито – скромнооблечени и почти без грим. 


Не става ясно дали двете дами са сами на почивката с детето, или са дошли в израелската столица с компания. 

Британската музикална журналистка, с която Хърд е в Израел, влезе в заглавията по време на бурния процес за клевета между актрисата и звездата от „Карибски пирати“ през април. Макар тя да имаше желанието да предава на живо какво се случва в съдебната зала, обвинението успя да я отстрани. За това спомогнаха защитниците на Деп

„Амбър накара най-близкия си приятел – журналист, да седи отпред и в центъра – с нейния правен екип – на процеса, туитвайки на живо, изпращайки текстови съобщения и публикувайки информация“, каза вътрешен човек тогава.След необичайните действия на приятелката на звездата, съдия Пени С. Азкарате уважи искането на адвокатите на Деп журналистката да бъде отстранена от цялото производство.

Малката Ун Пейдж навърши първата си годинка през април 2022-а. Дъщеричката на звездата се роди с помощта на сурогатна майка, а около биологичния баща все още се пази дискретност. В една от снимките с Уна, която актрисата сподели преди време, тя нарича себе си „майката и таткото“.

Четете още: Турската звезда Мурат Йълдъръм и Мис Мароко чакат бебе

 


Още по темата

Коментари

1 Ивелина
  19 август 2022 | 19:02 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 

Добави Коментар

Най-четени