Автор
Ива Петрова

Амбър Хърд разпуска в Израел с дъщеря си (Снимки)

След неуспешния за нея край на тежкото дело срещу бившия ѝ съпруг - актьора Джони Деп, Амбър Хърд реши най-сетне да се отдаде на почивка. Актрисата бе забелязана в Израел заедно с едногодишната си дъщеричка.



По информация на списание OK! звездата е уловена от папараци, докато е на разходка с момиченцето си в Тел Авив. Компания им правела нейната приятелка Ив Бароу – жената, която получи забрана да наблюдава докрай процеса срещу Джони Деп.

Малко след новината израелски журналист сподели в Twitter снимка на двете дружки как обядват в ресторант на открито – скромнооблечени и почти без грим.


Не става ясно дали двете дами са сами на почивката с детето, или са дошли в израелската столица с компания.

Британската музикална журналистка, с която Хърд е в Израел, влезе в заглавията по време на бурния процес за клевета между актрисата и звездата от „Карибски пирати“ през април. Макар тя да имаше желанието да предава на живо какво се случва в съдебната зала, обвинението успя да я отстрани. За това спомогнаха защитниците на Деп

„Амбър накара най-близкия си приятел – журналист, да седи отпред и в центъра – с нейния правен екип – на процеса, туитвайки на живо, изпращайки текстови съобщения и публикувайки информация“, каза вътрешен човек тогава.

След необичайните действия на приятелката на звездата, съдия Пени С. Азкарате уважи искането на адвокатите на Деп журналистката да бъде отстранена от цялото производство.

Малката Ун Пейдж навърши първата си годинка през април 2022-а. Дъщеричката на звездата се роди с помощта на сурогатна майка, а около биологичния баща все още се пази дискретност. В една от снимките с Уна, която актрисата сподели преди време, тя нарича себе си „майката и таткото“.

Четете още: Турската звезда Мурат Йълдъръм и Мис Мароко чакат бебе