Упражненията, с които Ева Лонгория поддържа перфектната си форма (Видео)

Ева Лонгория не пропуска и ден без физическо натоварване, благодарение на което вае перфектната си форма.

Актрисата споделя, че спортът ѝ помага не само да поддържа стегнат силует, но и да се грижи пълноценно за психичното си здраве, пише Yahoo.

View post on Instagram
 


Звездата от „Отчаяни съпруги“ неведнъж е отбелязвала, че тренировките ѝ може и да не са от най-леките, но със сигурност са разнообразни и вдъхновяващи. Те включват силови упражнения с тежести до интензивно кардио като скачане на батут и бокс. Йогата също е сред любимите занимания на Лонгория.

Преди броени дни 47-годишната актриса, която се радва на 8 милиона последователи в Инстаграм, публикува стори с поредица от видеоклипове, на които тренира.

View post on Instagram
 


В луксозно студио в Лос Анджелис чаровната брюнетка поти калории под професионалните напътствия на нейния треньор Джулия Браун.

На второто видео виждаме Ева как вдига щанга, легнала по гръб върху постелка. На финала на видеото Лонгория прави клякания с гиричка в едната ръка.

Актрисата не за първи път споделя с феновете си своя тренировка. Миналия месец тя отново показа завидни умения във фитнес залата, демонстрирайки утринната си тренировъчна сесия.

View post on Instagram
 

Четете още: Искате да отслабнете правилно? Следвайте тези 19 съвета