Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Водолея, нов път за Овена

Денят е тежък и труден. През този период може да възникне агресия, апатия. Това се дължи на намаляване на енергията.

Овен –
Днес сте доста смели и дръзки. В някои моменти сте готови да рискувате, за да получите това, което искате. Търсете пътя, който ще ви изпълни с вълнение и ще ви отведе отвъд собствените предели.

Телец –
Днес ще почувствате прилив на сили и енергия, които трябва да използвате. Ако овладеете нетърпението си, денят ви ще е успешен и спокоен. Избягвайте ситуации, които лесно могат да прерастват в словесни спорове, особено с близки хора.

Близнаци –
С толкова много отговорности на главата ви, почти е невъзможно да отделите лично време само за себе си. Вероятно се чувствате доста изморени, затова намерете начин да прекарате в уединение далеч от светския шум и суета.

Рак –
Интуицията ви е засилена днес, но не трябва да разчитате изцяло на нея. Планетите ви съветват да бъдете предпазливи при всяко финансово (и не само) решение. Може би ще изпитате неудовлетворение от нещо.

Лъв –
Днес е нужен сериозен и балансиран подход към ситуациите. В същото време планетарните енергии ви помагат да отключите потенциала на вашата личност. Можете да постигнете успех в творчески начинания.

Дева – Семейните дела днес се нуждаят от вашето внимание. Добре е да планирате деня си предварително така, че да има достатъчно време за всичко, което искате да направите за себе си и за това, което трябва да направите за другите.

Везни –
Подходящо е за завършване на недовършени неща. Отнесете се сериозно към това. Вероятно ще ви е напрегнато поради дългия списък със задачи, който ви очаква, но с положителна нагласа по-лесно ще се справите.

Скорпион – Добре е да планирате денят си още от сутринта. Разпределянето на времето ще ви позволи да приключите по-бързо със задълженията, а след това да ви остане време и за вашите лични нужди и занимания.

Стрелец – Не гледайте твърде далеч напред в бъдещето, а сега правете всичко, което е необходимо. Обстоятелствата сами ще се наредят както трябва. Ако приятелите ви поканят днес да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им.

Козирог –
Денят предоставя добри възможности, възползвайте се. Звездите са на ваша страна, подканяйки ви да си позволите нещо, на което не сте се решавали досега. Все пак не забравяйте разумно да прецените възможните последствия.

Водолей –
Спрете да витаете в облаците и подхождайте по-практично към нещата. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късмета и да ви изпрати романтична среща.

Риби –
Бъдете благодарни за това, което имате и не забравяйте, че доста хора биха дали всичко, за да са на вашето място. Очаква ви прилив на интерес и внимание от страна на представителите на противоположния пол, ако излезете навън.