Автор
Ева Григорова

Втора сватба, уникална рокля и целувка на мост: Джей Ло и Бен Афлек се ожениха отново - вижте подробности!

През уикенда Джей Ло и Бен Афлек се ожениха повторно!

Само месец след като изненадващо сключиха брак в Лас Вегас, младоженците решиха да зарадват най-близките си хора с пищна церемония. Въпреки че първоначално в медиите се появи информация, че двамата ще сключат брак в Италия, се оказа че са избрали Джорджия за локацията на своята втора церемония. Партито бе в къщата на младоженеца, която се намира в град Райсборо.

View post on Instagram
 

Лопес бе подбрала спираща дъха булчинска рокля на Ralph Lauren с огромен шлейф, който папараците успяха да заснемат от въздуха!

Този път всички 5 деца на младоженците присъстваха на сватбата им - близнаците на Джей Ло Макс и Еме от бившия ѝ съпруг Марк Антъни, както и Вайълет, Серафина и Самуел - децата на Афлек от неговата бивша съпруга Дженифър Гарнър.

View post on Instagram
 


Венчавката на двамата актьори бе направена от Джей Шети, автор на книгата “Мисли като монах” и един от модерните духовни лидери в момента в Америка.

Двойката бе наела организатора на луксозни събития Колин Коуи, за да осъществи мечтаната им сватба.

View post on Instagram
 


Преди минути папараци съобщиха, че тридневното парти е в разгара си и в момента Джей Ло и Бен Афлек за събрали любимите си хора на пикник, с който да отпразнуват втория си съюз.

Двойката възобнови романса си в началото на 2021-а година, почти две десетилетия след като отмени първия си годеж.