Пълен обрат: Виктория Бекъм почна да шие дрехи за закръглени жени

Виктория Бекъм изненада света с новата си модна линия. Бившата спайска създаде дрехи, предназначени специално за дами с пищни форми. Сред тях тя е включила и рокли с голи рамене и топове с гол кръст.

"Най-накрая Виктория се осъзна. Моделите са страхотни и тя е много горда от новата си колекция", отбелязва източник, близък до Бекъм. "Отне ѝ известно време, но поне се променя."

View post on Instagram
 


И този път обаче тоалетите на Бекъм няма да са по джоба на всички нейни почитателки. И дрехите от новата ѝ колекция не ще отстъпват по цена на другите ѝ модели, тъй като ще струват от порядъка на няколко стотици лири. Да припомним, че модната компания на бившата спайска се сблъска с финансови проблеми още от появата си през 2008 г., от които тя трудно успяваше да излезе.

Според експерти, заради неуспехите си в модния бизнес, съпругата на Дейвид Бекъм е затънала в дългове на стойност 54 милиона лири.

До този момент 48-годишната дизайнерка правеше модели, предназначени предимно за фини и слаби жени. Самата Вики, която е и майка на четири деца, поддържа тънкия си силует с безкрайно изтощителни диети и строг тренировъчен режим. Виктория настоява, че желанието ѝ да бъде много слаба е "старомодно", въпреки че самата тя е прекарала голяма част от младостта си, грижейки се всеотдайно за известната си стройна физика.

Говорейки за самочувствието и за новата си гама VB, 48-годишната бивша певица от Spice Girls признава пред пред списание Grazia: "Старомодно отношение е да искаш да бъдеш наистина слаба. Мисля, че жените днес искат да изглеждат по-здрави и пищни. Те искат да имат гърди и дупе. Колкото по-пищни са, толкова по-добре изглеждат в моите рокли".

View post on Instagram
 

Четете още: Виктория Бекъм е в люта война със снаха си - двете не могат да се понасят!