Али Макбийл се завръща в продължението на култовия сериал отпреди 20 години

20 години след финала на един от най-хитовите сериали от края на 90-те и началото на 2000-те години - „Али Макбийл“, продължава да е една от най-гледаните и обичани поредици и до днес.



Сега почитателите на чаровната героиня от съдебната тв продукция на Fox могат само да тръпнат в очакване и да вярват, че скоро отново ще видят любимката си на малкия екран в продължението на драматичната комедия. Защото, по непотвърдена информация, вероятността това да се случи е доста голяма.

В медийното пространство се спряга новината, че се подготвя сериал, който ще е продължение на оригиналния. Действието ще се развива 20 години по-късно, когато млада чернокожа жена получава работа в престижната адвокатска кантора, в която някога работеше Али Макбийл.



В момента се водят преговори с Калиста Флокфарт, която изпълняваше главната роля в първия сериал, да се завърне и в продължението.

Сериалът „Али Макбийл“ е създаден от Дейвид Кели и се излъчва от 8 септември 1997 г. до 20 май 2002 г. 57-годишната актриса, която е и съпруга на Харисън Форд, има още няколко изяви в телевизионни сериали, но нито един от тях не успява да постигне успеха на култовата комедия, в ролята на симпатичната очарователна адвокатка.

Четете още: Втора сватба, уникална рокля и целувка на мост: Джей Ло и Бен Афлек се ожениха отново - вижте подробности!