Автор
Ива Петрова

Три знака от зодиака, които ще разбият сърцето ви

Отношенията между представители на различни зодии не винаги могат да бъдат идеални, но има три знака от зодиака, които са готови с лека ръка да разбият сърцето на всеки.

Водолей, Лъв и Стрелец са зодиите, сред чиито представители попадат най-големите сърцеразбивачи. Хората от тези забележителни и необикновени зодии са склонни да прекратят първи една връзка най-неочаквано и безмилостно.

Водолей

Екстравагантните Водолеи обичат да изпитват внимание и възхищение, така че ще се влюбят във вас с голям ентусиазъм. Едва когато получат желаната любов, им става скучно – тази зодия не обича рутината и бързо отказва сериозна връзка, напускайки половинката си.

Водолеите, въпреки любовта на обществото, са твърде свободолюбиви, така че ако случайно се увлечете по представител на този знак, по-добре го обичайте от разстояние.

Стрелец

Този огнен знак на зодиака е също толкова свободолюбив, колкото и Водолея. Стрелецът не страда от факта, че връзките могат да ограничават възможностите му и да забраняват приключенията или увлеченията му.

Стрелците лесно превключват от едни интереси на други, а това се отнася и за любовните връзки. Следователно не трябва да очаквате стабилна връзка от Стрелец.

Лъв

Лъвовете много обичат, когато тяхното лидерство бъде признато. Те са по-склонни да получават любов, отколкото да я дават, а представителите на тази зодия изискват много внимание.

Лъвовете са буквално пристрастени към това да бъдат обичани, носени и да им се възхищават, така че, когато не получават достатъчно, загърбват партньора си, без да оставят и шанс за укрепване на връзката.

Четете още: Как ревнувате според зодията си