Автор
Теодор Муховски

Как ревнувате според зодията си

Понякога ревността може да се разглежда като положително качество. В някои случаи тя може да навреди на връзката, но в други случаи помага. Прекалената безпричинна ревност обаче проваля връзката и може да доведе до раздяла.

Кои са зодиите, които най-добре контролират ревността и кои не могат да се сдържат - разберете сега.

Овен

Овните обичат доверието в една връзка. Ако някой реши да ги мами, те стават страшно ревниви. Когато усетят несигурност в партньора, Овните подсилват своята ревност към него.



Телец

Зодията, която предпочита семейното щастие и хармоничните взаимоотношения. Но когато Телецът се усъмни в половинката си, той се превръща в детектив. Ако намери някакво доказателство за измяна или лъжа, Телецът може да предприеме драстични мерки.

Близнаци

Като цяло тази зодия не е от най-ревнивите. Но ако решат, че техният партньор ги мами, те започват да търсят истината и доказателства. Ако установят изневяра, те стават по-скоро нещастни.

Рак

Раците обичат да се привързват към хората и дори не би им хрумнало, че някой може да им изневери. Ако разберат, че някой ги мами, те никога не биха простили такова предателство. А ако го направят те ще помнят предателството цял живот.

Лъв

Лъвовете са известни с постоянните си съмнения. За тях ревността е част от живота. Имат прекалени очаквания от другия човек и това е причината да го ревнуват неистово от всичко.



Дева

Девите обичат да доминират във връзката, те са взискателни и придвирчиви. Обичат да държат човека до себе си под контрол. Самите Деви не са ревниви, но предизвикват ревност с поведението си.

Везни

Везните са готови да дадат много на човека, когото обичат. При тях ревността не е водеща. Те я проявяват, когато усетят, че половинката им се възползва от тяхната доброта и търпеливост.

Скорпион

Скорпионите се славят като големи ревнивци. Те ревнуват половинката си, когато някой друг се доближи до нея. Трудно сдържат емоциите си и избухванията им са нещо нормално.

Стрелец

Стрелците таят скрита ревност в себе си, която не показват пред хората. Твърде горделиви са, за да го признаят. Обичат да подлагат на съмнение действията на другите и да разнищват случаите докрай, за да не се задълбочи проблемът.



Козирог

Козирозите могат да бъдат доста злопаметни, някой ги е измамил. Те не биха ревнували, ако са сигурни на сто процента в половинката си. Но ако разберат, че са били лъгани, те не правят никакви компромиси и могат да прекратят всякакви взаимоотношения.

Водолей

Зодия, за която ревността е рядкост. Ако все пак някой им даде повод за това, те не го показват, а го крият в сърцето си. Когато разберат, че са им изневерили, те просто се разделят с този човек, без скандали и проблеми.

Риби

Рибите изискват твърде много от партньора си. Те искат цялото внимание за себе си. Когато не го получат, стават сприхави и ревниви. Прощават доста трудно дори и провиненията да са дребни.

Четете още: Ето от кои зодии са най-богатите мъже в света