Автор
Ева Григорова

Джей Ло и Бен Афлек заминаха на втори меден месец в Италия! (снимки)

53-годишната Дженифър Лопес и 50-годишният Бен Афлек се насладиха на вечеря заедно в Италия, по-малко от седмица след втората им сватба в Джорджия.

Младоженците бяха щракнати да седят интимно на една маса и да разговарят заедно в Grand Hotel Tremezzo на езерото Комо в Италия.

View post on Instagram
 

Дженифър носеше бяла рокля със свободни широки дълги ръкави и беше прибрала част от косата си назад, докато други кичури висяха до лицето й. Бен носеше светлосин пуловер с риза с яка отдолу и светъл панталон. Те бяха заобиколени от други хора, наслаждаващи се на храната в заведението, но изглеждаха имаха очи само един в друг.

Това е втори меден месец за Дженифър и Бен в Италия, закъдето отпътуваха и след изненадващата си първа сватба в Лас Вегас. Втората им венчавка продължи с тридневни тържества в Райсборо и включваше церемония и барбекю след сватбата.

View post on Instagram
 


На венчавката присъстваше и Мат Деймън - един от най-близките приятели на Бен Афлекв. Двамата дори отпътуваха за Лос Анджелис заедно, още преди да е свършила сватбата, тъй като имали неотложен работен ангажимент.

View post on Instagram
 


„Той трябваше да си тръгне от сватбата по-рано заради проект, по който в момента е много зает да работи и Джей Ло напълно разбра това“, каза вътрешният човек пред HollywoodLife. „Всъщност тя го насърчи да го направи, тъй като знае колко важна е кариерата му за него и за успеха на брака им.“