Мегън Маркъл споделя в свое видео, че през 2019 година синът им Арчи се разминал на косъм от огромна трагедия. Тогава той е бил на едва 4 месеца и останал във Великобритания с прислугата им, докато на родителите му се наложило да летят за Африка на официално посещение.



Докато звездната двойка се наслаждавала на концерт в Зимбабве, в стаята, която била приготвена за спане на малкият Арчи, се подпалил нагревател.
Случайно минаващ по коридора служител усетил миризма на дим и контакт, реагирал мигновено и бедствието било предотвратено навреме. Пожарът бил потушен, а трагедията - избегната. Маркъл и съпругът му били уведомени за потенциалната опасност, като новината ги шокирала. Въпреки това, след като се убедили, че бебето е в безопасност, те продължили своето посещение и присъствали на официалните събития. Двамата стоически не показали какво изпитват въз основа на случилото се и запазили хладнокръвие в тази трудна ситуация. Те успели да се държат така, сякаш нищо не се е случило, колкото и да им е коствало това.



Да припомним, че известната двойка има 2 деца. Големият им син е Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, той е роден през 2019 г. През 2021 г., след като се отказаха от правомощията на членове на британското кралско семейство и се преместиха в САЩ, им се роди и дъщеря им Лилибет.



Хари и Меган имат още един неприятен момент през техният звезден живот. През май тази година неизвестни лица са се опитаха на 2 пъти да проникнат в имението им, където живеят. Двете обаждания са отбелязани от полицейските власти като злоупотреби, имуществени престъпления и инциденти при "подозрителни обстоятелства". Не се съобщава за арести, свързани с тези деяния.

Четете още: Опра защити Меган и нейните обвинения към кралското семейство