Автор
Весела Георгиева

Мегз сподели: готова съм за семейство

Нова прическа, щастлива усмивка, нова визия. Така изглежда добре познатата ни Миглена Каканашева или Мегз за по-кратичко.

"След толкова години работа сега съм насочена към себеразвитието си. 10 години за мен нямаше личен живот. Погледът ми не беше обърнат към градене на семейство и други важни неща от живота. Сега съм готова и се чувствам много щастлива.", заяви Мегз пред „България Днес“.

View post on Instagram
 

"Имам човек до себе си и той много ме подкрепя. Това е, което мога да кажа. Сега усещам, че за първи път ме има", откровена е Каканашева.

Факт, Мегз претърпя истинска трансформация. Преди малко повече от година тя затвори бизнеса с дрехи, който бе градила над 10 години. Премести се да живее в Дубай и в момента членува в най-голямата йога организация в света, отговаряйки за стратегическото развитие на проектите в Европа.

"10 години бях популярна с работохолизма си. Сега обръщам внимание на себе си, но си признавам, че брандът ми липсва. За първи път ми се случи да преживея да отида в магазина и да се опитам да се облека с чужд бранд. Не се получи. Затова сега шия дрехите, които нося, на ръка", допълва дизайнерката.

View post on Instagram
 

Към днешна дата все още се водят дела за укрити данъци и лихви върху тях за времето, в което Миглена се занимава с производство и търговия на дрехи.

"Не съм укривала данъци. Държавата разглежда много мои фирми, които са работили като едно - там е точката на конфликт, дали това са пари на едно дружество или на 50. Водят се много дела, но голяма част от тях са спечелени от моя страна, други все още се водят. Не се чувствам „погната“, институциите си вършат работата“, категорична е Мегз.

Едно е сигурно - от снимките, които споделя в Инстаграм става ясно, че новото поприще, което си е избрала, я зарежда и физически, и емоционално.