Автор
Ива Петрова

Сензационно видео изтече в мрежата: Транссексуалната Емили като момче в компанията на Фики

Сензационно видео се разпространява с бясна скорост в интернет. На него се вижда скандално нашумялата Емили Тротинетката преди пет години, когато все още не си е сменила пола, в компанията на не кой и да е, а на попфолк звездата Фики Стораро.

@alexcho__ Емили преди 5 години #fy original sound - lex

Екстравагантната персона нашумя покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, който известно време се представяше като трансджендъра Мелиса, а след това отново си върна предишния мачовски вид.

Емили засили още повече популярността си и с безумното си решение да излезе на магистралата с тротинетка. Така тя влезе във всички централни новинарски емисии и сутрешни блокове.

Сега клипчето, което шества из медийното пространство в момента, е достатъчно доказателство за тези, които все още не вярваха, че Емили всъщност е от мъжки пол.

В социалните мрежи могат да се срещнат и коментари от типа на този, че Емили се е родила хермафродит, но в зряла възраст избрала да е жена. Друг интересен детайл от сексуалния живот на Емили, за който се твърди, е, че си падала по жени с обратна ориентация, но Тихомир бил изключение от правилото.

View post on Instagram
 

Четете още: Сашка Васева: Съпругът ми е ангел. Пожелавам си отново да виждам!