Автор
Ива Петрова

Сашка Васева: Съпругът ми е ангел. Пожелавам си отново да виждам!

"Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участия". Това каза Сашка Васева пред bTV.

Певицата даде специално интервю пред Петя Дикова, в което си пожела здраве и да прогледне. "Дните ми минават тъжно. Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участия. Искам да ме обичат, както до този момент и да бъдат съпричастни със съдбата ми, както до този момент", добави изпълнителката.

Още през 2009 г. тя разкри пред медиите, че не вижда с дясното око и оттогава води борба за зрението си. Вселдствие се оказа, че причина за проблема ѝ е тумор в мозъка, с който тя започна още по-тежка борба миналата година. Образуванието с размерите на яйце бе отстранено след дълга и сложна операция в Германия, продължила 12 часа. Резултатие от интервенцията вече са налице. Сега зрението на певицата се подобрява и тя споделя, че вече вижда силуети.

Тази седмица дойде и изненадваща новина - Сашка Васева е в България и ще излезе на сцената на „Пирин фолк“.

View post on Instagram
 

"Чувствам се добре. Вълнувам се от появата си на „Пирин фолк“, защото това е моята сцена. 30 години „Пирин фолк“ – 30 години Сашка Васева. Моята кариера започва там с песента „Не мога да те забравя Георги“. Песен, която публиката направи хит", припомня певицата и допълни, че през годините сцената и музиката винаги са били лекарство за нея, както и че последните няколко месеца са били най-трудните в живота ѝ досега.

"Имаше моменти, които виждах, че не се подобрява зрението ми и това ме отчайва. Лекарите дават надежда, че ще се възстанови с времето, но кой знае това. „Моят съпруг е ангел. Имам късмет, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на „Пирин фолк“ – „Зелените очи“, беше своеобразна молитва преди да го срещна. Съпругът ми направи и невъзможното да спаси живота ми", отбеляза Сашка Васева.

"Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се чувствам в най-свои води. Липсват ми сценичните тоалети", допълни с носталгична усмивка певицата.

Пожелаваме на Сашка Васева бързо възстановяване и да продължи да озарява сцената с неподправената си харизма и глас така, както винаги го е правела.

View post on Instagram
 


Четете още: Ваня Червенкова покори връх Арарат в памет на майка си