Автор
Христина Кирилова

Константин е оневинен: Ексклузивни разкрития за секс скандала

Повече от седмица в медийното пространство се говори за секс скандала, в който беше замесен фолкзвездата Константин. Той бе обвинен от 17-годишно момиче в сексуално насилие, като по информация, подадена от нея в районното управление, тя се оказала в хотелската му стая след участие в Слънчев бряг.

Тя е подала оплакване в полицията, а в момента по случая работят криминалисти, които вече са стигнали до сензационни открития. От резултатите става ясно, че по момичето няма следи от сексуално насилие и това е една от причините на Консантин да не бъде повдигнато обвинение. Певецът е бил разпитван повече от 2 часа в районното управление в Несебър, като в разпита били включени също шофьорът му и озвучителят му.

View post on Instagram
 

Криминалистите получили телефона на Константин, като са свалили и копирали цялата комуникация, която той води. Сред личната му кореспонденция е и момичето, което е подало оплакването и съвсем неизненадващо стана ясно, че тя е била инициатор на разговора и редовно питала фолкпевеца лично къде и кога ще бъдат следващите му участия по Южното Черноморие. Той, от своя страна, бил лаконичен и любезен, но не се твърди да е проявил по-специално отношение към нея.

„Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава и прибягват до притеснителни методи. Тук става дума точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, истината ще излезе наяве и ще блеснат на бял свят игричките“, коментира преди дни обвиненията в изнасилване Константин. Мнозина твърдят, че по този начин Константин е щял да стане жертва на изнудване и тъй като вероятно това не се случва за пръв път, той е готов да подаде жалба.

View post on Instagram
 

17-годишното момиче, на име Надя, от своя страна не за пръв път прави подобен ход, като в началото на лятото е подала същата жалба срещу друг заможен, но не толкова популярен мъж. След това оттеглила обвиненията си. А в същата вечер, на 18-и август, когато тя твърди, че е правила секс с Константин против волята си, се говори, че е била издирвана с полиция от баща си, което се оказва, че се случва често, тъй като, макар и да е все още непълнолетна, определено обича да не се прибира до сутринта и да прекарва нощите си по морските заведения.

Четете още: Пиленцето от Монако стана за смях! Хейтъри я 'направиха на решето' заради тази снимка