Автор
Кристина Кирова

Сама, ама друг път: Няма да повярвате кое е тайното гадже на Дженифър Анистън

Докато светът си мисли, че Дженифър Анистън е необвързана и все така не ѝ върви в любовта, ще се окаже, че истината е съвсем различна. Актрисата дори не е избрала който и да е, а друга холивудска звезда.

В медиите се говори, че Рейчъл от "Приятели" имала тайна връзка с Джон Хам, известен като Полковника от "Топ Гън: Маверик". През годините двамата се засичали често и помежду им винаги е имало химия, но Анистън все е имала половинка до себе си. Сега обаче бил перфектният момент и актьорите били щастливи заедно, но решили да запазят отношенията си в тайна и дори срещите им са строго секретни.

Мълвата, че между Джон и Джен има любовна връзка, се разнесе, след като той получи главна роля в трети сезон на сериала ѝ "Сутрешно шоу". А според източници, актьорите били напълно запленени от романтиката, а Хам е луд по Анистън.

Припомняме ви, че Дженифър за последно бе официално обвързана с Джъстин Теру, за когото се омъжи през 2015 г., но уви - и тази любов не продължи дълго и разводът им настъпи през 2018 г.

Четете още: Наистина ли? Защо Илон Мъск кара майка си да спи в гаража