Изглежда, че тази година е много силна в личен план за актьора Боби Турбото. Припомняме ви, че в началото на лятото той се ожени за бившия депутат Калина Крумова, след което двамата се отдадоха на прекрасен меден месец. Но сякаш добрите новини за двойката не приключват дотук.

От известно време насам Калина споделя снимки, на които изглежда подозрително напълняла или да си го кажем направо - бременна. Самата тя твърди, че кадрите са стари, но от друга страна, на наистина старите си снимки изглежда много по-слаба. Още на публикациите от медения месец в Италия Калина изглежда, че има наедряло коремче, но до момента двамата не са съобщили хубавата новина.

View post on Instagram
 

Твърде е вероятно двойката да се е решила на сватба, точно защото очаква бебе, но все още не желае да потвърди или отрече слуховете. Не е тайна обаче, че Боби Турбото от години желае да създаде семейство и най-накрая намери своя човек в лицето на Калина.

Също така стана ясно, че той е добър приятел с бившия съпруг на Крумова, от когото тя има 20-годишен син, когото е родила, когато е била едва на 17 г. Изглежда, че се очаква всички да убединят усилия около отглеждането на бебето, ако мълвата за бременността на Калина се окаже истина.

View post on Instagram
 

Четете още: Константин е оневинен: Ексклузивни разкрития за секс скандала