Автор
Ива Петрова

Гадже на Шарън Стоун зарязал актрисата заради отказа ѝ да си сложи ботокс

Шарън Стоун се появи в целия си блясък на корицата на най-новия брой на списание Vogue Арабия, който ще видим през септември. В интервю за изданието тя призна, че е била зарязана от по-младо от нея гадже заради нежеланието ѝ да си сложи ботокс.

View post on Instagram
 


64-годишната звезда отказала предложението на приятеля си да си постави инжекции, с които поне за малко да върне времето назад. В резултат на несъгласието ѝ той я напуснал. Актрисата не съжалява за избора си и съответно за отговора, който дала на бившия си, тъй като това ѝ позволило да разбере, че този мъж не е за нея.

„Вероятно би било много добре за твоето и моето его, ако го направя“, казала Стоун, отговаряйки на въпрос на мъжа ползвала ли е ботокс някога.

View post on Instagram
 


„След това го видях още веднъж и после той вече не се интересуваше от мен и не желаеше да ме вижда“, споделя холивудската красавица.

Звездата от „Първичен инстинкт“ не крие, че в миналото е прибягвала към филтри против бръчки и фини линии, но признава, че с времето е спряла да ги използва, залагайки на естествената си красота.

Шарън била принудена да се подлага на различни процедури за разкрасяване още докато е била на върха на славата си, за да поддържа интереса към себе си и да има достатъчно предложения за работа от големите кинокомпании.

След това получих масивен инсулт и деветдневен мозъчен кръвоизлив и трябваше да направя над 300 инжекции с ботокс и филъри, за да възстановя отново едната страна от лицето си“, разкрива още тя.

View post on Instagram
 


Спомняйки си за онези трудни моменти по време на лечението, тя е категорична, че вече гледа на инжектирането не като на начин да изглеждаш по-млад и хубав, а като „някаква масивна, болезнена неврологична нужда“

Актрисата признава, че стареенето не я плаши и харесва всяка своя черта на лицето си такава, каквато е. Същото е и отношението ѝ към тялото.

View post on Instagram
 


В края на юли звездата качи своя полугола снимка без след от филтър по нея, с която отбеляза остаряването си с още една година.

Самата актрисата не пропусна да отбележи, че е публикувала снимката без никакъв фотошоп, за да покаже на хората, че жените на нейната възраст не бива да се срамуват от телата си.

View post on Instagram
 

Четете още: Голата бяла рокля на Дуа Липа, с която тя не се притесни да отиде на сватба