Автор
Кристина Кирова

Мадона: Горчиво съжалявам, че се омъжих два пъти, обсебена съм от секса

Мадона винаги е била силна и най-вече самодостатъчна жена, но въпреки това има доста богата любовна история. Минавала под венчило два пъти - с Шон през през 1985 г. и с Гай Ричи през 2000 г. И двата ѝ брака продължиха сравнително дълго, като първият бе 4 години, а вторият - 8. А на фона на други холивудски двойки, тези два съюза са си направо дълготрайни.

Наскоро кралицата на скандала сподели изненадващо пред феновете си, че горчиво съжалява, че изобщо е била булка. Това се случи, след като ѝ бе зададен въпроса "Като се обърнеш назад към миналото, за какво съжаляваш?". Но макар и да казва, че се разкайва за браковете си, Мадона има и повод за щастие и това са децата ѝ.

View post on Instagram
 

Към днешна дата, Мадона изглежда по-самоуверена и щастлива отвсякога и е съвсем откровена, че е абсолютно обсебена от секса. Тя спдоеля, че това е движещата ѝ сила в момента, но явно е твърдо решена никога повече да не влага емоции в него, камо ли да се замисли за сватба. Припомняме ви, че това съвсем не е първият път, в който хитовата певица признава, че не иска повече съпрузи в живота си. През далечната 2009 г. тя бе категорична, че по-скоро би предпочела да мине влак през нея, отколкото да отиде до олтара отново.

View post on Instagram
 

В момента Мадона, като една истинска, себеуважаваща се и щастлива жена, е решила да се радва на удоволствията, които може да ѝ донесе любовният живот и отново е в прегръдките на секси гадже - Андрю Дарнъл, който е с цели 41 г. по-млад от нея.

Четете още: Шокиращи открития за последните дни от живота: Даяна планирала да избяга в САЩ без Уилям и Хари