Автор
Кристина Кирова

Нагорещиха мрежата: Диляна Попова се щракна в любовна целувка с друга жена (снимки)

Диляна Попова никога не е използвала скандала като средство за привличане на внимание, но е факт, че знае как да поддържа интереса към себе си. При това по много горещ начин.

След раздялата си с Асен Блатечки, красивата моделка не споделя никаква информация, свързана с любовния ѝ живот, публично. Дали има мъж до себе си в момента, бихме могли само да гадаем, а същевременно Диляна си играе много умело с подсъзнанието на мъжката част от феновете си.

Преди броени часове Попова публикува няколко сторита с Десислава Тричкова, която беше участник във "Фермата", при това кадрите изглеждат наистина горещо. От тях става ясно, че Диляна и другата хубавица имат повече от приятелски отношения, а на един от тях се вижда как двете се целуват по устата. Към снимката Попова е написала "любовна история", като вероятно това е просто закачка, която трябва да подхрани интереса на всичките си последователи.

На следващите сторита се вижда как двете красавици се прегръщат и дори си почиват в едно легло по бански. Признаваме, че определено ги бива в събуждането на мъжките фантазии.

Четете още: Няма да ги познаете: Вижте Ваня и Жени Джаферович на сватбата им преди 10 години (снимки)