Автор
Весела Георгиева

Наистина ли? Алекс Богданска е пленила сърцето на милионер?

Алекс Богданска има нов мъж в живота си, това се говори упорито в светските среди. Красавицата демонстрира значително по-висок стандарт след развода си с Даниел Петканов и това прави впечатление на почитателите ѝ.

Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, включително и с чисто ново "Порше", и се хвали с дизайнерски дрехи и аксесоари за хиляди левове, пише "Бургас24".

View post on Instagram
 

Запознати издават, че Александра има заможен приятел, но засега е решила да го пази в тайна, за да не дава поводи за клюки.

View post on Instagram
 

Покрай свои приятелки тя се запознала с новия мачо, който разполагал с наистина доста сериозен капитал и не спирал да я глези. Богданска печели добре от работата си на модел и инфлуенсър, но напоследък показва доста по-изискан начин на живот, отколкото преди развода.

Слуховете, че дългокраката красавица има нов благодетел стигнали и до ушите на Даниел, който не можел да си намери място. Известно е, че той е бил инициаторът на раздялата им, но сега ревността го измъчвала и започнал да се чуди дали не е сгрешил, зарязвайки майката на сина си.