Джулката секси мамче с доста бременно коремче (Снимки)

Джулиана Гани отрече слуха, че е сключила брак с приятеля си Теодор Гецов. Повод за клюката бе новата фотосесия, която Мис Силикон 2013 публикува на профила си в Инстаграм.

На доста потребители кадрите се сториха сватбени, в резултат на което Джулката и избраникът ѝ бяха засипани от поздравления и пожелания за щастлив семеен живот.

View post on Instagram
 


Оказа се обаче, че популярната светска двойка не е нито женена, нито сгодена. На стори в социалната мрежа силиконовата блондинка заяви, че сватба изобщо не е имало, както и че не възнамерява да има такава в скоро време.

Макар двамата да не обмислят още разходка до олтара, феновете ѝ все пак тайничко се надяват да видят Гани като булка, но не в някоя рекламна кампания, а в реалния живот. Факт е, че тя и любимият ѝ вече споделят един покрив, пътуват заедно, а и се грижат за малкия Давид, когато той е при майка си.

Припомняме, че това лято бе кръщенето на момченцето, което събра Джулката и Теодор заедно с роднини, приятели и таткото на Давид – Илиян Найденов. Всъщност в живота на Джулиана тепърва предстоят още поводи за празници, тъй като скоро се разбра, че тя ще става майка за втори път.

Бременната моделка сподели нова още по-очарователна фотосесия - дело на Ива Капинчева. На нея тя е в компанията на Теодор. Облечена е в красива черна рокля, подчертаваща заобленото ѝ коремче, което щастливият бъдещ татко дарява с мила целувка.

View post on Instagram
 

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми.

"Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор, ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не - питайте", написа Гани към снимките.

Четете още: Силвена Роу видимо отслабнала - изглежда фантастично до Алекс Богданска (СНИМКИ)