Автор
Кристина Кирова

Истинският вкус на свободата: Андре Токев се завърна в ресторанта си (снимки)

След почти цяла година, в която Андре Токев трябваше да преустанови работата си в собствения си ресторант и излежаваше присъдата си месеци наред в затвора, той най-накрая опита от истинския вкус на свободата. Готвачът се завърна в заведението си, в кухнята си и прегърна екипа си.

Шеф Токев сподели лично прекрасната новина, че се връща отново към живота извън затвора, в социалните мрежи. Той публикува няколко снимки от работния процес и написа трогателно обръщение към почитателите си:

"Отново в моята кухня, с невероятните аромати на продуктите, удоволствието да готвиш креативно със страхотен екип и усмихнатите лица на гостите.

Благодарен съм, че мога да усещам и преживявам тези моменти".

Припомняме ви, че в месеците, в които Андре Токев не можеше да управлява ресторанта си, неговата позиция зае порасналата му дъщеря, която го подкрепяше и направи всичко възможно кулинарният бизнес на готвача да продължи. Няма нищо по-хубаво от сплотеното семейство!

View post on Instagram
 

Четете още: Защо бе грешка най-големият син на Елизабет II да бъде кръстен Чарлз: Прокълнатата съдба на предшествениците му с това име