Автор
Христина Кирилова

Ексклузивно: Сузанита призна за раздялата с Марк и как ще роди

Сузанита вече е в края на бременността, а феновете ѝ всеки момент очакват първородният ѝ син, когото ще кръсти Красимир, да се появи на бял свят. Междувременно дъщерята на Орхан Мурад неуморно споделя какво ѝ се случва във всекидневието, като публикува сторита и постовете в социалните мрежи.

В по-голямата част на тях присъства и бащата на бебето ѝ - Марк. Спортистът, с когото Сузанита живее от много време насам, е неотлъчно до нея и двамата изглеждат все по-влюбени. Но преди да подновят идилията помежду си, известно време се говореше, че са разделени.

И макар Сузанита да не призна публично дали това е истина, тя подсказа, че двамата минават през кризисен период, като дори изтри общите им снимки от профила си и сякаш искаше да го заличи. Явно Марк от своя страна е направил всичко възможно, за да останат семейство, тъй като този период не продължи дълго.

Преди броени часове Сузанита проговори за първи път по темата, като отговори на въпрос на почитател в мрежата. Тя сподели, че двамата с Марк са били разделени, но за кратко, а причината е била, че бременността е накарала бъдещата майка да бъде крайно емоционална и е взимала крайни решения:

Днес обаче с Марк изглеждат щастливи и са в трепетно очакване на първата си рожба.

Сузанита продължи с отговорите на въпросите от феновете, като ги публикуваше под формата на сторита. В кратко видео тя поясни, че желанието ѝ е да роди естествено, вместо секцио. Също така беше категорична, че ще се завърне на сцената след раждането.

Четете още: Алекс и Дани се събраха: Двамата се награбиха на официално събитие (Снимки)