Автор
Христина Кирилова

Смях в залата: Константин хвана сопата и подгони кози (видео)

Константин винаги е залагал на забавно съдържание в социалните мрежи и е готов на какво ли не, за да разведри последователите си. Поредното доказателство за това е последното му видео, което отразява неволите му в квартал "Бояна", където е тузарската му къща.

Оказа се, че певецът отдавна е ядосан на козичките, които понякога се разхождат около дома му, тъй като обичат да си похапват от борчетата на двора на имението му. Във видеото Константин се вози в спортната си кола, заедно със сина си и по време на разходката се натъкват на стадо кози. Коцето обаче този път е бил подготвен за "срещата" със сопа, която използва, за да ги изгони.

View post on Instagram
 

„Виждаш ли ги, тате, ей тия животинки ми ядат борчетата? Нали знаеш това дърво за какво съм го взел, да не ти показвам колко съм им бесен", обяснява Коцето и вади дебелата пръчка. След това слиза от автомобила и тръгва да гони животните с тоягата, като прекратява преследването в момента, в който не завият по другата улица.

Малко след спринта, който дръпна, Коцето и наследникът му се разхлаждат в басейна, става ясно от следващото стори на фолкзвездата в социалната мрежа.

Четете още: Прежали Орхан Мурад: Майката на Сузанита вече е с друг мъж