Автор
Веселина Петрова

Наистина ли? Читатели заляха фейсбук страницата ни с положителни коментари за Меган

Съпругата на принц Хари всъщност е обичана от хората и коментарите в социалните медии го доказват.

Въпреки скандалите и проблемите в семейството на принца, Меган има своите верни фенове. Според много от коментарите във фейсбук, актрисата е много по-добрата и мила снаха от двете.

View post on Instagram
 

"Напротив, по-добрата е Меган. Кейт е лицемерна. Даяна беше уникална.", пише една дама.

Друга пък описва Кейт така: "Иима излъчване на злата мащеха от приказките".

Отново за Кейт е коментарът: "Кейт - драма, студенина, скука... суха паста".

Повечето от ползвателите на социалните мрежи отбелязват, че Меган им е любима, защото не се е поколебала да следва своя път и мечти, бягайки от опеката на Бъкингам и тежките протоколи.

View post on Instagram
 

"Кейт специално на тази снимка изглежда злобна, а Меган е тъжно усмихната. Аз, лично подкрепям Меган и Хари в решението си да живеят живота си свободни, както би искала за децата си и Даяна."

View post on Instagram
 

"Меган излъчва благородство, а Кейт коравосърдечие, мое мнение, не се натрапвам, и двете са скърбящи по своему", пише М. Божинова.

"Браво Меган! Не ти трябва нищо! Бъди горда и себе си!", обръща се към Маркъл Веселина Горова.

Подобно е отношението и към Хари. Малкият син на принцеса Даяна определено е любимец на публиката...

"Хари е достоен син на единствената принцеса ♥ На Даяна. Само той се опитва да бъде нормален човек,баща и съпруг, извън протокола, извън правилата...Да..не е харесван и обичан от семейството си- Но то пък едно семейство! Да е жив и здрав и все така отдаден на жена си и децата си,и все така бъде като майка си - над всичко и всички ", пише Цвети Христова.

"Хари е копие на Даяна! Това се видя много отдавна. Искат да го поставят на колене, но няма да успеят! Те са достойни хора, за разлика от Чарлз, Камила и другата двойка. Хари вие сте прекрасни!", пише Дафи Нилсън.

По всичко личи, че смъртта на Елизабет Втора събра на едно място Хари, Меган и останалите членове на семейството, но няма да ги събере по принцип... Но кой знае. Тече, всичко тече. И хората се променят, порастват. Може би.