Автор
Весела Георгиева

След срещата на Кейт с Олена Зеленска в Бъкингам британците са влюбени в съпругата на принц Уилям

Кейт Мидълтън проведе специална аудиенция с първата дама на Украйна - Олена Зеленска, в Бъкингамския дворец в новата си роля на принцеса на Уелс.

Първата дама на Украйна дойде в Уестминстър хол в Лондон, за да отдаде почит на кралица Елизабет II, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

44-годишната Зеленска ще присъства на погребението на кралицата днес от името на Украйна.

View post on Instagram
 

Олена се е срещнала с Кейт Мидълтън в Бъкингам, но от кралската администрация не дадоха подробности за темите на разговор.

В миналото Кейт е била обект на шеги в кралските кръгове заради обикновения си произход. Сега липсата на синя кръв се разглежда като предимство. Благодарение на факта, че по произход не е аристократка, Кейт се доближава много по-лесно до обикновените хора.

Самата тя признава, че влизането в кралското семейство е било трудно за нея. Адаптацията ѝ обаче е напълно успешна, коментират специалисти.

Независимо от сравненията с Даяна, всички наблюдатели са единодушни, че Кейт следва свой собствен път. Днес тя е възприемана като ролеви модел за кралското семейство.

View post on Instagram
 

Според кралския историк и биограф пример за поведението на съпругата на Уилям е именно Камила, втората съпруга на Чарлз, която покойната Даяна е обвинявала за разпадането на брака си.

Според британците, Кейт и Уилям са модерното лице на 1000-годишната монархия. Покойната кралица излъчваше стабилност в продължение на десетилетия. Сега любовта на британците е насочена именно към Кейт. А тя показва, че я заслужава с всяка своя изява...