Автор
Ива Петрова

Всичко започва в детството: жестоката истина за побоищата и скандалите в живота на Емили Тротинетката

Емили Йорданова, нашумяла с прякора Емили Тротинетката заради неконтролируемото си бръмчене из магистралите със 120 километра в час, продължава да скандализира обществото.

Емили, родена като момче, споделя, че е израснала в нездравословна и травмираща среда. Оказва се, че тя е имала тежко детство. По думите ѝ тя е била тормозена от родителите си. "Моите родители бяха много лоши, много гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха лошо с мен", жалва се блондинката пред "Уикенд".

View post on Instagram
 


"Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от малка исках да съм момиче, от 5-годишна искам да ставам жена! Още оттогава мечтата ми беше да съм Емили!

Като цяло бяха много лоши родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми винаги сме се били, когато стане въпрос за сексуалността ми, защото аз хем харесвам жени, хем самата искам да съм жена. И майка ми мразеше много това. Беше против да си сменя пола и много често сме се били!", добавя още Емили, чийто произход е ромски.

View post on Instagram
 

От думите ѝ става ясно, че е била жертва на сериозно физическо насилие. "Като цяло и майка ми, и баща ми, те са починали, както се казва, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което искам да кажа, е, че хич не е хубаво да живееш в семейство, в което те обиждат всеки ден и не ти позволяват да бъдеш себе си. С баща ми съм имала история, в която сме се били много, защото той хептен не ме приемаше – биеше ме, налагаше ме с юмруци. Но аз като побеснях един път, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за защита, защото ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах", описва Емили грозната сцена.

View post on Instagram
 


Родителите на Емили си отиват един след друг с разстояние от една година. "През 2017 г. баща ми почина от инсулт, а майка ми - от рак на белите дробове през 2018 г. Те много пушеха, баща ми много пиеше. Но бих казала, че изобщо не съжалявам, че са починали! Защото животът ми в София е много по-добър, защото тук всички ме приемат, каквато съм. Бях на 16 години, когато ги загубих, и се наложи 2 години да живея при моите вуйна и вуйчо, където ситуацията беше още по-зле. Там абсолютно не одобряваха лесбийки, транссексуални и постоянно ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, обръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше много страшно!"

Признава още, че самата тя би осиновила някой ден дете, но все още не се чувства готова за това. "Все още съм малка, но като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не бива да са там, там ги тормозят постоянно, не ги третират добре. Тези деца трябва да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните."

View post on Instagram
 


В момента Емили се готви да започне работа в супермаркет, където ще е всеки ден сред хора. "Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет!", разкрива тя в интервюто пред изданието.

Четете още: Емили заплаши: Пак ще хвърча с тротинетката на магистралата