Автор
Антония Дамянова

Откриха мухъл в силикона на бившата жена на известен спортист (Видео)

Бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима изпадна в ужас след шокиращото откритие, което лекари направиха. Те установиха наличието на мухъл в един от гръдните ѝ импланти. Tова се случва 18 години след поставянето им, съобщи The Sun.

През 2002 г. неуверената в себе си млада жена решила да се подложи на операцията, за да повиши самочувствието си. Осем години по-късно се появили първите проблеми. Лима започнала да изпитва натрапчиви и упорити болки в ставите, цялото ѝ тяло се покрило с обриви и петна, а лицето ѝ чувствително се подуло.

View post on Instagram
 


След многобройни прегледи лекарите така и ну еспули да установят причината за неприятните симптоми. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си, и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, разказва тя пред изданието.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с т.нар. „болест на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., едва десет години след появата на странните симптоми, жената решила да премахне имплантите.

При отстраняването им хирурзите открили плесен в един от имплантите. Той проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Тя уверява, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

За злополучните си преживявания със силикона Лима разказва в социалната мрежа TikTok. А историята ѝ накара потребителите да се замислят върху опасностите от подобна интервенция. Много от тях благодариха на жената, че им е помогнала да научат за болестта и да намерят повече информация по въпроса, свързан с гръдните импланти.

„Току-що изпратих това на майка ми, тя се бе издула като балон и се разболя едва година след поставянето на имплантите. Никой не можа да разбере причината за симптомите и сега видях това видео, благодаря ви “, гласи един от коментарите.

Четете още: Тя разкри ужасяващата истина за силиконовите импланти