Автор
Ева Григорова

Уау! Пиръс Броснан в специална фотосесия със синовете си!

Двете най-малки деца на актьора – Дилън, 25, и Парис, 21 – се присъединиха към баща си за паметна фотосесия за корицата на британския GQ.

Триото позира за октомврийския брой на изданието.

69-годишният Броснан носеше костюм на Dolce & Gabbana с червени бижута на ревера и джобовете, докато позираше на плажа.

View post on Instagram
 

Парис от своя страна бе със сребърно сако с пайети от същата модна къща, докато по-големият му брат беше с палто от изкуствена кожа.

Двамата братя казаха чудесни неща за баща си в интервюто, наричайки звездата от „Mamma Mia!“ „най-милият човек, когото познават.”

View post on Instagram
 


„Винаги съм си мислел, че има много приятели, докато растях, защото хората идваха при него на улицата и … той говореше с всички наистина дълго време“, каза Дилън пред списанието, отбелязвайки, че предпочита да не споделя кой е баща му.

Музикантът разказа и за нормалното си детство, прекарано между домовете на семейството в Лос Анджелис и Хавай.

„[Ние] бяхме група деца, които тичаха из гората, търсейки нещо за правене, карахме велосипеди по улицата, ходехме в пещери и плувахме, карахме сърф“, обясни Дилън.

Въпреки че и двете деца на Броснан са работили по филми, продуцентът разкри, че винаги се е опитвал да ги разубеди да следват актьорските му стъпки, наричайки това „тежка работа“.

Актьорът разкри: „Това е кръст, който трябва да понесеш."

View post on Instagram
 


Вместо това Дилън и Парис са избрали кариери съответно в музиката и модния бранш, като Броснан споделя, че е изключително горд с техните постижения.

Двамата младежи са резултат от любовта на актьора със съпругата му Кийли Шей Смит. Той има още двама сина, от бившата си съпруга Касандра Харис - Кристофър, 49, и Шон, 39.