Автор
Кристина Кирова

Отново си избра красив младок: Ваня Щерева влиза в "Ергенът"? (снимки)

Колкото и пъти да е предавана в любовта, Ваня Щерева не се отказва и е твърдо решена да търси идеалната си половинка. По избора ѝ до момента изглежда, че артистичната блондинка определено си пада по много по-млади от нея мъже и този път няма намерение да изневери на вкуса си.

Напоследък Ваня отсъства от социалните мрежи, а знаем, че тя обича да споделя с феновете си какво се случва около нея и да ги зарежда с добро настроение, тъй като публикациите ѝ винаги са красиви и с щипка хумор. Щерева обаче не е публикувала нищо от седмица, което ни навежда на мисълта, че може би, подобно на Жени Дваферович, е влязла в някое риалити предаване. Всъщност, вече знаем, че е сред участничките в "Ергенът" или поне така изглежда, след като публикува снимки от летището, вероятно на тръгване за съседна Турция, където протича снимачният процес на шоуто, точно в това време от годината. Ваня Щерева е заминала към средата на септември, а снимките от летището са направени от дъщеря ѝ Мила Роберт, която очевидно и в този момент я подкрепя безусловно. На един от кадрите виждаме и дъщерята на Юлиан Вергов - Алена, с която Мила поддържа приятелски отношения.

View post on Instagram
 

Друг издайнически факт е, че публикацията е коментирана от миналогодишната участничка в "Ергенът" - Александра Гърдева, която изпрати въздушни целувки на Ваня, явно знаейки точно къде отива.

Говори се, че Щерева се е решила да участва в шоуто, след като видяла кой е мъжът в ролята на Ергенът тази година. Тя била привлечена не толкова от външността на Евгени Генчев, която безспорно е привлекателна, а от факта, че той не е поредният красив манекен, а пианист и човек на изкуството, с когото определено ще имат много общи теми на разговор.

View post on Instagram
 

Четете още: Горещата Натали Трифонова призна нещо разтърсващо за майка си