Автор
Кристина Кирова

Не е за вярване защо родителите на Благо харесали Полина

Едва ли някога ще чуете от родителите на половинката си, че много ви харесват, защото не мразите бившите му. Но истината е, че макар и рядко, това се случва.

Пример за такава невероятна ситуация е историята между непоправимия любовчия Благой Георгиев и настоящата му жена Полина. Двамата започнаха връзка, още преди бившият футболист да се раздели официално със Златка Райкова, а вече са женени и се говори, че скоро ще имат и бебе. Какво да се прави - Джизъса просто си го може.

View post on Instagram
 

Родителите на Благой, съвсем разбираемо, го подкрепят напълно в натоварения му личен живот и преди две седмици го доказаха в телевизионно интервю, когато той бе гост в предаването "Търси се". Тогава те споделиха, че най-много от всички жени, чиито сърца е завладял синът им, са харесвали първата му избраница - Христина, с която има две деца.

View post on Instagram
 

Относно новата му половинка обаче, те сякаш говорят по-пестеливо, но определено стана ясно защо са я приели: "С новата му жена Поли не се познаваме много. Добро момиче е, но още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение“, подчерта майката на Георгиев.

Изглежда, че Есмер и Златка - дамите, които родиха по едно дете на Благой след Христина, никак не харесват гимнастичката. Бащата на Джизъса дори загатна, че именно Есмер е била причината синът му да прекрати кариерата си във футбола.

Четете още: Ново 20: Поли предложила брак на Джизъса, призна и дали мислят за дете!