Автор
Веселина Петрова

Уникална Гуинет Полтроу! Актрисата посрещна своите 50 гола и "златна"

По повод своя 50-годишен юбилей Гуинет Полтроу сподели в Инстаграм уникална фотосесия. На снимките тя е чисто гола, а тялото й е покрито със златиста пудра...

На една от снимките Гуинет гледа право в камерата, покрила гърдите си с ръце. И да, в страхотна форма е. Една от причините е, че води здравословен начин на живот от години.

View post on Instagram
 

През 2008 г. актрисата създаде своя собствена уелнес марка, наречена Goop, а по-късно пусна и собствена линия от козметика, сексиграчки, дрехи и стоки за дома.

Преди дни Гуинет призна, че забелязва значителни промени с напредването на възрастта - бели коси и бръчки. Но тя приема промените с гордост.

View post on Instagram
 

"Моето тяло, карта с доказателства за всички отминали дни, вече е по-малко вечно. Белязано от изгаряния на печката, пръст, разбит в прозореца много отдавна, раждането на децата ми", споделя Полтроу мъдро.

"Приемам белезите и отпусната кожа, бръчките. Приемам тялото си и пускам нуждата да бъда перфектна, да изглеждам перфектно, да се противопоставя на гравитацията, да се противопоставя на логиката, да се противопоставя на човешката природа. Приемам моята човешка природа", написа още Гуинет в Инстаграм.

„Не ми харесва, че обществото ни внушава идеята, че жените винаги трябва да останат идеални без чужда помощ“, каза Полтроу.

„Ние остаряваме. Имаме недостатъци... Много жени не говорят за това колко усилия са необходими, за да бъдеш красива, за да накараш хората да мислят, че се събуждаш по този начин. Според мен това сериозно подкопава женското“ аз – „увереност.“ "