Автор
Кристина Кирова

Това ли е началото на края: Хари взе шокиращо решение

Траурът след смъртта на кралица Елизабет Втора вече приключи и семейството ѝ се завръща с поглед към бъдещето. И изглежда, че ще настъпят много промени...

Вероятно краят на враждата между принц Хари и Меган Маркъл с останалите членове на фамилията се задава, защото тази сутрин научихме, че херцогът на Съсекс е предприел сериозен ход. Известно е, че той подготвяше биографична книга за живота си във Великобритания и след Мегзит, която дава сериозна заявка, че ще бъде следващият удар по кралското семейство, но смъртта на баба му май го е накарала да си промени плановете.

По план творбата трябваше да излезе в края на годината, но засега Хари е отложил появата ѝ на пазара, защото ще нанесе сериозни корекции по нея. В памет на Елизабет, вероятно принцът е решил да спести някои неудобни тайни и изглежда, че тъжно събитие, като смъртта на кралицата, е накарала херцога на Съсекс да има по-различен поглед върху всичко.

Какви са признанията, които той ще спести на света, заради случилото се през последния месец, можем само да предполагаме. Меган от своя страна е решена да сподели как се чувства след загубата на кралицата.

Четете още: Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)