Пореден удар за Хари: Позволиха му да облече военната си униформа, но той остана съсипан (снимки)

18 септември 2022 | 16:01
121243
8
снимки: Getty Images
8

Изглежда, че смъртта на кралица Елизабет Втора ще накара принц Хари да осъзнае много неприятности. Преди две години той сам взе решението да напусне кралското семейство като работещ член на фамилията, за да последва любимата си Меган и двамата да отгледат децата си в САЩ, но сега може би вече съжалява за действията си. А вероятно и за медийните си изяви, в които неуморно хвърляше обвинения към кралицата и роднините си на Острова. 

Вчера херцогът на Съсекс трябваше да участва в историческо бдение до ковчега на покойната си баба, а за целта, в нейна памет, му бе разрешено да облече военната си униформа. Припомняме ви, че когато абдикира, той беше лишен от всичките си титли и медали и сякаш военната му служба беше забравена просто за един миг. Ето защо за него носенето на униформата вчера беше повече от събитие. 

принц Хари

Но истината е, че заедно с позволението да облече военните си дрехи, получи и истински удар. Буквално в последния момент преди да сложи униформата си, той открил, че инициалите на кралицата са били премахнати от рамото на униформата му. Според кралски източници, Хари бил съкрушен и с разбито сърце от този факт. Това действие определено е било строго насочено към принца и още веднъж, мълчаливо, подсказва че постъпката му - да напусне семейството и да се обърне публично срещу всичките си роднини, едва ли някога ще бъде забравено. 

принц Хари, принц Уилям

Четете още: Сърбай си попарата, Меган: Кейт наследява милиони и бижутата на Елизабет II, Маркъл не получава нищо

 


Още по темата

Коментари

8 Рапунцел
  21 септември 2022 | 09:08 отговор
 

Хари е невероятен дрисльо!

 
7 Ани
  20 септември 2022 | 08:19 отговор
 

Той не е искал да е част от кралското семейство, защо да има инициали на кралицата???

 
6
  19 септември 2022 | 19:45 отговор
 

Ако беше жива майка му дали това щеше да се случи?

 
5 mda
  19 септември 2022 | 18:58 отговор
 

Хари е два пъти ветеран от Афганистан. Заслужил си е сам военната униформа. Всичко това показва злобата на семейството му. Взеха му титлите, щото не харесаха жена му. Но военната униформа си я е заслужил сам. И нея му смъкнаха. Та брат му дето реални бойни действия не е виждал да се кичи като коледна елха, а той не.

 
4 Бг
  19 септември 2022 | 08:17 отговор
 

Пука му на Хари.И Баща му щеси замине.Ще останат двамата.Уилямс ще си дръпне Хари при него.Много ясно истински брат си муе.

 
3 Фастер
  18 септември 2022 | 18:32 отговор
 

Хари като Ветеран от реални бойни действия ,ако няма право да ноки военна униформа,то брат му или който и да било от приближените пък въобще нямат право!Баси и вампирите!Хари е Герой!

 
2 АНТИ МОНАРХИСТ
  18 септември 2022 | 18:06 отговор
 

Бабишкерата Елизабета макар и умряла пак печели пари. с тоя панаир дето я разнасят по улиците , много нейни привърженици дойдоха от всякъде и се настаниха в хотели за да нощуват и дят в молитиви за тяхната вмирисана бабишкера. Хотелите и ресторантите припечелиха над 80 милиона британски лири по време на галопиращата инфлация в Англия.

 
 
Отвратен
18 септември 2022 | 20:45

Отвратен съм от злобната дребна, мизерна душица която лае без да има идея за кого става дума.Нищожество!!!

 
Момчил
18 септември 2022 | 21:27

Ама че, простак, комплексар и изтрещялец!! Я,се върни в дупката, от където си изпълзял!!Нищожество@@

 
Рени
18 септември 2022 | 21:42

Звучиш така сякаш завиждаш ,хаха

 
19 септември 2022 | 11:44

Нямаш право на мнение, ако не си английски поданик.

1 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 16:53 отговор
 

The Prodigy - 'Breathe'

 
 
18 септември 2022 | 16:53

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
18 септември 2022 | 16:54

надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

 
18 септември 2022 | 16:54

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен циганин от грозния илиян тупалка циганин ? ......................................................................................................................... ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен джагал от грозния 100 кила джагал ?

Добави Коментар

Най-четени