Автор
Ева Григорова

'Избирам жена си', или как Бруклин Бекъм си навлече неодобрението на всички майки

Онзи ден таблоидите по света гръмнаха с новината, че Бруклин Бекъм е избрал страната на съпругата си в конфликта между нея и популярната му майка Вики Бекъм.

Всичко около кавгата между Никола и Виктория започнала преди сватбата, а сведенията по случая се противоречиви. От една страна клюкарските сайтове твъдят, че милиардерската дъщеря е отказала да облече роклята по дизайн на майката на годеника си на церемонията, а освен това я отстранила изцяло от подготовката за празника.

Никола дала да се разбере, че участието на свекървата в живота на младото семейство не е желано и стриктно очертала границите на позволеното. Въпреки това, напълно разбираемо желание за изолация от родителите на съпруга й било изразено доста рязко, в резултат на което Виктория и Никола имали сериозна кавга и след това спрели да общуват.

Версията на Никола обаче е съвсем друга. Тя разкри в специално интервю, че е имала намерение да носи рокля, дело на г-жа Бекъм, но в последния момент се оказало, че ателието на бившата Спайска няма да може да я изработи.

View post on Instagram
 


Къде точно е истината, вероятно няма да разберем никога, но е факт, че скандалът бе щедро раздухан от медиите, а онзи ден Бруклин официално застана на страната на жена си. Той не само спрял да общува с Виктория и Дейвид, но и отказа да посети Великобритания като част от сбогуването си с кралицата. Очевидно Никола му е поставила ултиматум, като е дала да се разбере, че трябва да е направи избор между нея и родителите си. Припомняме, че Бруклин взе фамилията на жена си и официално вече носи името Бруклин Пелц Бекъм.

„Аз защитавам интересите на съпругата си, за мен е важна хармонията в нашите отношения. Аз съм на нейна страна." - заяви младежът.

Вчера двойката бе щракната за първи път от папараци, след изявлението на Бруклин, което разочарова доста майки по света.

View post on Instagram