Автор
Ива Петрова

Нова любов за Телеца, голяма промяна за Стрелеца

Подходящо за рутинни дейности. Може да се върнете към отложените задачи.

Овен –
Днес се чувствате много уверени в себе си, тъй като сте взели нужните решения. Необходимо е да моделирате очакванията си и да се адаптирате към ритъма, който животът ви налага. Посветете повече време на близките си.

Телец –
Акцентът ще падне върху домашните задължения, семейството, здравето или битовите грижи. Възможно е в този режим да премине целия ден. В любовен план могат да се появят нови възможности. Старайте се да покажете в правилната светлина.

Близнаци –
Денят е спокоен, неприятности не се очакват. Важно е вие да избягвате общуването с неприятни хора и да не обръщате внимание на дребните житейски проблеми. Не позволявайте на малките камъчета да преобърнат колата ви.

Рак –
Променете нагласите си за справяне с проблемите, за да не попаднете в бездънна яма с труден изход. Растящата Луна ви изпълва с хъс и смелост, така че ще ви помогне да се чувствате удовлетворени от себе си и от това, което вършите.

Лъв –
Този ден не е най-лесният за родените под този зодиакалния знак и ще бъде особено труден за нежния пол. У Лъвиците може да се появи недоволство било от външния им вид, било от начина на живот или нещо друго.

Дева –
Ситуация у дома може да ви извади от контрол и макар да сте много разумни, рискувате да реагирате с детински реакции в моменти, в които се очаква да се държите като зрели и пълноценни хора.

Везни – Със Слънцето във вашия знак се наслаждавате на положителна енергия, която ви тласка да бъдете активни, да проявявате инициатива и да се борите за това, което искате. Бъдете внимателни днес при избора на храна. Няма нужда да експериментирате, да опитвате нови рецепти, да купувате готова храна.

Скорпион –
Възможно е да имате конфронтация с член на семейството, защото нерешените проблеми от миналото могат да се издигнат на повърхността отново. Време е да простите грешките на другите. Избягвайте напрежението, което може да предизвика излишно безпокойство.

Стрелец –
С нарастващата Луна ще се почувствате много по-жизнени и ще останат далеч лошите чувства, така че оптимистичната ви страна ще надделее и ще можете да се подготвите за промените, от които животът ви се нуждае сега.

Козирог – Днес не е изключено да се случи нещо, което да ви донесе малко радост. Няма смисъл да бързате и да си намирате все нещо за правене. Отдайте се на заслужена и пълноценна почивка и повече релакс.

Водолей – Възможно е да имате емоционални възходи и падения, но ще се стабилизирате и ще насочите потенциала си в правилната посока. Истината ще ви помогне да се освободите от напрежението и да се почувствате по-добре.

Риби –
Вие сте в състояние да помогнете на всеки, да дадете практически съвети, но помнете, че не е необходимо да губите наличния си заряд на жизненост и енергия, за да решавате проблемите на други хора.