Автор
Ива Петрова

Лоренцо на Софи проговори за скандала с мигрантите: Никой не ме издирва!

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, изненада всички с неочаквана публикация в Инстаграм. На фона на гръмналия скандал, че полицията го издирва за трафик на мигранти, той изневиделица проговори.

Припомняме, че преди броени дни в медийното пространство излезе информация, че Лоренцо се укрива заради твърденията на 21-годишния арестант Иван С., че е участвал в незаконно превозване на мигранти в страната. Въпросният Иван С. бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро.

View post on Instagram
 


Пред разследващите Иван казал, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

От тогава до сега нямаше ни вест, ни кост от Лоренцо, а ромската перла продължаваше упорито да мълчи по случая с наследника ѝ.

View post on Instagram
 

Сега обаче Лоренцо явно е решил да проговори и да заяви, че всичко е лъжа и измама. "Да ви кажа само понеже ме побъркахте, никой не ме издирва. Всичко това е пълна пунта, не мога да повярвам, че има хора, които вярват", гласи пост в сторито на неговия Инстаграм профил.

Четете още: Обявиха Лоренцо - сина на Софи Маринова, за общодържавно издирване