Автор
Теодор Муховски

Ето как дъщерята на Марадона се стопи с 18 килограма за рекордно кратко време

През юли 2022 година щерката на покойната легенда на футбола Диего Армандо Марадона стана майка за втори път. Денят на раждане беше съпроводен с щастливи емоции, но и с проблем, който застраши живота на родилката.

Далма се реши да сподели пред своите последователи каква е причината за отслабването ѝ. Това се оказало сериозна анемия, от която страдала в дните, след като родила.

View post on Instagram
 


Дъщерята на Марадона разказва: "Не исках да чувам за оставане в болницата, защото моята първа дъщеря - Рим, ме чакаше да се прибера у дома. Очевидно нямах избор, защото разбрах, че не мога да стана от стола без чужда помощ. Щеше да бъде несправедливо да кажа, че е трудно предвид всички грижи, които получавам и удобствата, които имам на разположение“.

Второто секцио се отразява доста зле на Далма. Възстановяването ѝ отнема много време, всичко става много бавно. За нея е трудно да съчетава грижите за двете си деца - 3-годишната Рим и новороденото ѝ детенце.

View post on Instagram
 


През цялото време тя се чувства напълно без сили. Това е причината Далма да смъкне цели 18 килограма.

В благодарствен пост Далма изказва благодарност към лекарския екип, който извършил операцията по раждането:

View post on Instagram
 


"Реших да повторя екипа, защото са най-добрите! Благодаря на страхотния и търпелив д-р Марсело Домингес за второто ми цезарово сечение! Благодаря на моя акушер Aníbal dal Verme за акомпанимента и за това, че беше толкова любящ, Silvi, най-добрата акушерка във вселената, въпреки че никога не съм имала контракции, Gabi Arias, че беше най-добрият хирург и ми каза по средата на цезаровото сечение колко съм красива, на анестезиолога, който ми каза, че ще плача, защото съм актриса, но само затова! Благодаря ви, че донесохте Azul на света с тази любов, която вибрираше в операционната!"

Четете още: Ново 20: Меган искала дворец, но кралицата я отрязала