Автор
Кристина Кирова

Кейт Мидълтън смая света с тази великолепна рокля (снимки)

Кейт Мидълтън винаги е била сред любимите ни дами от кралското семейство със зашеметяващ стил. Принцесата на Уелс за пореден път затвърди славата си на модна икона днес при посещение на родилното отделение на Кралската болница в Съри. За визитата Мидълтън бе заложила на прелестна рокля в цвят горчица.

Тоалетът е дело на Karen Millen на стойност 220 британски лири, а за завършек на визията Кейт избра прелестни тъмносини обувки от велур и клъч в същия цвят. Най-красивият ѝ аксесоар обаче си остана сияйната ѝ усмивка.

View post on Instagram
 

Посещението ѝ в Кралската болница в Съри е един от първите официални ангажименти на принцесата на Уелс след смъртта на кралица Елизабет Втора. През май тази година родилното отделение получи златна награда от УНИЦЕФ за изключителната си служба и подкрепа към бебетата и майките.

View post on Instagram
 

Известно е, че Кейт е много ангажирана с темата за менталното здраве на майките, особено на тези, които съвсем скоро са преминали през чудото на раждането. Преди време тя сподели, че родителите често се чувстват самотни и претоварени в трудните моменти и по-специално в първата една година, след като детето им се е появило на бял свят. Също така не пропусна да отбележи, че никой не е застрахован от подобно състояние и от следродилна депресия.

View post on Instagram
 

Кейт признава, че е изключително горда от факта, че работи с благотворителна организация в помощ на младите майки и е патрон на Алианса за майчино психично здраве.

Четете още: Всички говорят за: течната рокля на Бела Хадид