Всички говорят за: течната рокля на Бела Хадид

03 октомври 2022 | 15:33
9077
0
Инстаграм, Getty images
0

През последните години ревютата в рамките на Седмиците на модата са не просто представяне на най-актуалните модни тенденции за сезона, а истинско театрално представление.А случилото се по време на модно шоу в Париж преди броени дни, надмина всичко виждано досега. И преди да определите изказването ни като преувеличено, бързаме да разясним, че причина за твърдението ни е комбинация от Бела Хадид по бели прашки и една меко казано футуристична рокля.

С изкусителна походка и ръка, прикриваща гърдите, Бела Хадид се разходи по котешката пътека на ревюто на Corperni. На подиума я очакваше екип от талантливи творци, които пред слисаните очи на публиката сътвориха тоалета ѝ, използвайки... спрей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)

Интригуващото е, че за направата на облеклото не е използвана традиционна боя за спрей, а специална тъкан, създадена от втечнен памук и латекс.

Творците, водени от испанския химик и моден дизайнер Манел Торес, представиха не просто своята визия за роклята на бъдещето, а една пленяваща окото съблазън, умело съчетала в едно минималистичното и футуристичното.

Четете още: Джиджи Хадид разби стереотипите за гадже на Лео ди Каприо: по-стара е от предишните, но златна!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар