Автор
Ева Григорова

Вижте я: Ирина Шейк в най-обсъжданата рокля на 90-те!

В модните среди се водят безспирни спорове коя е най-популярната моделка в световен мащаб. Някои твърдят, че това са сестрите Хадид, а други дават почетното място на самата Ирина Шейк.

Ние сме по-склонни да се съгласим с второто, а доказателство за това е и последната рекламна кампания, която успя да си спечели Ирина.

Тя е главно действащо лице в кампания на легендарния аромат Angel от Thierry Mugler.

Световноизвестният парфюм, който е един от топ 5 на най-продаваните аромати на планетата, се превърна в легенда от представянето си през 1992 г. През годините за негови рекламни лица са били избирани единствено световноизвестни дами. Една от тях беше Джери Хол - култовата личност от 90-те години, тогавашната съпруга на Мик Джагър. Визията на червенокосата Хол, позираща сред белите дюни в рекламата на Angel от 1995 г. е невероятно разпознаваем и емблематичен кадър за цялата индустрия.


Основната идея на рекламата на Angel 2022 с Ирина Шейк е да демонстрира легендата в нов облик, тъй като тя рекламира новата версия на парфюма. Рускинята позира в същата архивна рокля на Джери Хол, изтъкана от хиляди пайети, докато други модели демонстрират визии от колекцията за 2022 г. на бранда.

На коя от двете ѝ отива повече според вас?