Автор
Ева Григорова

Ето го новото любимо сако на достъпна цена на Кейт Мидълтън

10 октомври е Световният ден на психичното здраве по целия свят. Празник, който има особено значение за принца и принцесата на Уелс, които са изградили публичната си кариера около важността на тази тема за обществото.

Именно на този ден BBC Newsbeat обяви специално радио предаване за психично здраве с участието на Кейт Мидълтън и принц Уилям, което ще бъде излъчено днес.



На снимката към пресъобщението принцесата на Уелс позира в студиото на предаването, облечена в едно от любимите си сака в гардероба си, кремав блейзър Zara (на цена около 60 паунда).

View post on Instagram
 


Преди това принцесата го облече на 8 юни 2022 г., тогава все още със статута си на херцогиня, по време на свое посещение в село Брент.



Както и преди, Кейт комбинира сакото на достъпна цена с обикновен бял топ и черни панталони, като по този начин постигна класическа визия, без излишни помпозности.



Както винаги, бижутата на принцесата привлякоха особено внимание на феновете - този път тя обаче тя не бе подбрала семейни украшения. Кейт носеше огърлица, проектирана от Лаура Ломбарди, която носи името “Луиз” и има масивно сърце в долната част.