Автор
Ива Петрова

Една от най-популярните българки в OnlyFans показа как се подготвя за секс сцените за сайта

Стеф е една от най-популярните български момичета в OnlyFans. Никнейма, под който се изявява родната татуирана мацка, е Tattstoner.

Тя не крие, че с горещите снимки и клипчета, които публикува в набиращия все по-голяма популярност сайт за възрастни, си докарва внушителна сума пари.

View post on Instagram
 

Пред Vbox7 тя разкрива, че става въпрос за повече от 30-40 бона всеки месец. Красавицата уверява обаче, че нещата далеч не са толкова лесни, колкото изглеждат. Зад публикациите в социалната мрежа стоят часове работа, която изисква време, но и солиден опит, с който Стеф определено може да се похвали.

View post on Instagram
 


Палавата брюнетка споделя малка част от работния си процес за платформат, като пусна видео в Инстаграм, на което показва как точно се подготвя за секс сцените в OnlyFans.
От краткото клипче, се вижда ясно, че секси инлуенсърката държи изключително много на физическата си форма.

Наскоро пък последователите на Стефи се бяха загрижили за фотосите, които споделяше в последно време, тъй като сред тях почти липсваха разголени кадри. Причината да заложи на по-скромни визии е, че социалната мрежа често я блокира заради разкрепостените ѝ снимки.

View post on Instagram
 

Независимо от това Tattstoner е достатъчно провокативна и магнетична, за да печели симпатията на все повече фенове.

Четете още: 4-те тайни на Миа Халифа за разтърсващ секс