Автор
Христина Кирилова

5 грешки, които допускаме, когато си търсим мъж онлайн

Скъпи дами, дори и да сте прелестни красавици с безброй качества и невероятно чувство за хумор, ако профилът ви в приложенията и сайтовете за запознанства не подсказва колко сте неотразими, няма да имате никакъв успех с мъжете. А знаем, че много хора намират бъдещите си половинки онлайн.

Макар и все още да има хора, които мислят, че запознанствата в интернет са крайно безнадеждни и това не е начинът да откриеш любовта, е факт, че има двойки плод точно на запознанства в мрежата. Възможно е да срещнеш твоя човек в сайтовете и приложенията, но само при едно условие - ако профилът ти е перфектен. А ето кои са 8-те най-често срещани грешки, които ви пречат да откриете любовта:

Липсата на информация

В платформите за запознанства са важни не само снимките, но и информацията, която сте оставили за себе си. А ако няма такава - не очаквайте зашеметяващи резултати. Не е нужно да напишете много за себе си, извадете само най-доброто и впечатляващо като информация и качествата, с които се гордеете. Приемете го като CV за кандидатстване за работа - кратко, но впечатляващо. И не забравяйте чувството си за хумор, то винаги ще ви спечели симпатии. Бъдете закачливи и би било най-добре, ако в информацията за вас има "въдица" - нещо, което да подтикне мъжът отсреща да иска да ви пише.

Стари снимки или липса на снимки

Всякакви снимки, които очевидно са стари и всякакви снимки, на които не присъствате вие (например на някоя холивудска звезда или коте, куче, мече или нещо такова) не са във ваша полза. Просто изберете най-добрата си актуална снимка - бъдете открити и искрени, когато публикувате снимка. Най-добрият подбор е от три кадъра - една в лице, една в цял ръст, която да представя тялото ви от добър ъгъл и една как сте се посветили на любимото си хоби, с домашния ви любимец или в приятелска компания. Нека тези три снимки да описват накратко всекидневието ви.

Негативно съдържание

Ако искате да привлечете някого, тогава трябва да излъчвате положителна енергия. Наблегнете върху всичко, което харесвате и ви прави щастливи. Без негативни думи и без да споменавате какъв не искате да бъде партньорът ви. Вместо да губите време в това да обяснявате в информацията какво не търсите, просто напишете какво очаквате да видите в бъдещата си половинка. Ще бъде далеч по-лесно и ще изглеждате далеч по-привлекателни.

Ако казвате повече, отколкото показвате

Не обсипвайте полето за информация с прилагателни. Не пишете, че сте забавни, а просто го покажете, като напишете факти за себе си с чувство за хумор. Ако успеете да накарате човека, който гледа профила ви, да се засмее или усмихне, той сам ще разбере, че притежавате чувство за хумор. И определено ще иска да контактува с вас.

Ако гледате на успеха на профила си твърде лично

Създаването на силен профил в платформите за запознанство не е толкова трудна задача и единствената причина да нямате успех е, че не сте спазили някое от горните правила. В случай, че ви се струва, че никой не се интересува от вас, тогава просто експериментирайте. Дори не можете да си представите колко може да се промени всичко, ако смените само една снимка или просто промените начина, по който сте написали информацията за себе си.

Четете още: Искате да сте щастливи в любовта? Никога не правете тези 5 неща