Автор
Ива Петрова

Рибите вдигат сватба, съдбовни срещи чакат Телеца: Любовен хороскоп за всички зодии за 2023 г.

2023 г. ще донесе големи промени в отношенията на много влюбени двойки. Там, където има искрена любов и уважение, ще има взаимно разбирателство и щастие. Много необвързани ще срещнат любовта на живота си, а тези, които са в зората на романтичната си връзка, ще започнат да градят съвместни планове за общо бъдеще. Трети ще се захванат със семеен бизнес, а други ще посрещнат нов член в семейството. Но ако е имало нечестност в отношенията между партньорите, такива съюзи могат да прекратят.

Овен

Ще се чувствате в най-добрата си форма. Всичко, за което копнеете в любовен план, ще се случи. Имате чудесна възможност да срещнете любовта на живота си или да узаконите отношенията си, и то още през първата половина на годината. Основната ви цел е да се съсредоточите върху темата за партньорството и да положите нужните усилия да блеснете в очите на избраника си.

Телец

Ще почувствате облекчение в любовните отношения, тъй като през последните няколко години може да сте преживели кризи в отношенията. Това, което започва през 2023 г., ще има далечни перспективи. Ако сте необвързани, съдбовни срещи може да се случат в края на март и май, а през лятото връзката ще се скрепи.

Близнаци

За Близнаците това е година на огромни промени както в професионалния, така и в личния живот. Несериозните потенциални партньори могат да покажат истинските си намерения. И колкото по-скоро се случи това, толкова по-скоро ще срещнете истински искрени хора, с които можете да изградите отношения за много години напред. Най-благоприятните месеци за 2023 г. са: април, май и ноември.

Рак

Началото на годината ще бъде натоварващо за вас. Ще трябва да решите много въпроси, свързани с кариерата или роднините. А от средата на март любовта буквално ще витае във въздуха. Като цяло Раците ще преживеят положително време на глобална промяна – всички ваши потенциални партньори ще станат по-склонни към компромиси. Ще имате разтърсващи любовни преживявания и незабравими емоции с любимия човек.

Лъв

За Лъва периодът е много интересен, особено по отношение на любовта и връзките. През последните две години много Лъвове са преживели трудни моменти и дори раздели с партньори. Още от началото на 2023 г. няма да бъдете разпознати, сякаш ще се преродите в нова роля, което със сигурност ще привлече нови ухажори. А лятото ще е особено горещо и страстно и няма да ви позволи да скучаете.

Дева

За Девите 2023 г. ще донесе възможност да преосмислят всички потенциални партньори, които ви заобикалят. Ще има своеобразно почистване на вашето пространство от тези, които нямат искрени чувства към вас, а се водят от користни цели. Втората половина на годината ще бъде по-благоприятна в любовен план, а октомври ще бъде наситен откъм романтични преживявания.

Везни

Като цяло годината ще бъде благоприятна за любов и романтика, но през първата половина ще ви е необходим целият ви талант на дипломат и умението да преговаряте. Очаква ви гореща откъм романтични преживявания година. Краят на годината ще бъде особено приятна за вас.

Скорпион

Ще преживеете колосална промяна в любовните си отношения, който ще приключи през май и след това ще настъпи по-спокоен период. Това е време, в което ще трябваше да научите някои уроци от съдбата. От лятото на 2023 г. до края на годината ще имате всички шансове да изградите хармоничен съюз.

Стрелец

За Стрелците първата половина на годината ще бъде по-продуктивна в любовен план. Ако търсите своята сродна душа, тогава не се колебайте да планирате посещение на различни интересни събития, където можете да срещнете сродната си душа. Очакват ви много позитивни промени в любовта.

Козирог

За Козирозите през 2023 г. започва приятен период, когато за първи път от много години ще бъде възможно да се отпуснат и да се насладят на резултатите от работата си. С настъпването на пролетта и първите топли слънчеви лъчи ще се почувствате на крилете на любовта.

Водолей

От март ще почувствате как сърцето ви се изпълва с любов и благодарност към всичко, случващо се с вас. Някой ще разтупти сърцето ви, както никога досега. Ще излъчвате особен магнетизъм, с който ще влияете особено силно на противоположния пол. Ще бъдете засипани от предложения от не един или двама кандидати за сърцето и ви

Риби

Имате всички шансове не само да срещнете партньор, с когото да живеете дълъг и щастлив живот, но и незабавно да узаконите отношенията си, особено от лятото на 2023 г. Трябва също да сте подготвени, че броят на феновете ви може да намалее. Това е за ваше добро, тъй като Вселената веднага ще отсее несериозните партньори от сериозните и тези, които са готови на всичко, за да спечелят вашето сърце.

Четете още: Китайски хороскоп за октомври 2022 г.: Пари и житейски промени очакват тези зодии