Автор
Ива Петрова

Есмер разкри от колко години Благой не е виждал детето си, не давал и пукнат грош за него

Бившата половинка на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разкри, че футболистът не е виждал от пет години детето си.

Това стана ясно от отговорите, които красивата рускиня даде на последователите си в социалните мрежи. Сред въпросите, с които фенове заляха грациозната брюнетка, имаше и такива, свързани с отношенията ѝ с екс-съпругът ѝ от България - Благой, включително и общото им дете Елай, научихме от "Телеграф".

Танцьорката беше достатъчно лаконична, като на запитванията Елай вижда ли се с Благой и от колко време Благой не е виждал сина си, тя даде еднозначен отговор “не“.

Някои от последователите на рускинята обаче не се задоволиха само с тези отговори и продължиха да я бомбардират с любопитството си по същата тема. Така на въпроса дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, те отново получиха отрицателен отговор.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият ѝ не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея.

Прекалено многото въпроси, свързани с бившия ѝ съпруг, изненадаха неприятно рускинята и тя реши да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

View post on Instagram
 


„Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да ѝ задават въпроси, свързани с него.

Тя добави, че не таи лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво. Есмер допълни още, че отдавана е спряла да се интересува от каквото и да е, свързано с него.

View post on Instagram
 

Четете още: Май този път е сериозно: Ето кои жени Благой изтри от тялото си