Автор
Ива Петрова

Признанието, с което Валери от 'Игри на волята' шашна феновете си

Вълна от масово недоволство в социалните мрежи се надигна след отпадането на Валери от риалити предаването "Игри на волята".

Синът на двукратната ни олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева беше сред фаворитите не само на зрителите, но и на съотборниците си в състезателното шоу. Освен с физически данни и способности той изпъкна и с качествата си на добър и скромен човек.

View post on Instagram
 


Мнозина останаха изненадани обаче, след като самият той призна пред Гала в "На кафе", че е очаквал подобен развой на арената. "Предполагах, че ще се случи. Усещах някак отвътре", сподели той пред водещата.

View post on Instagram
 

"Мислех да не пипам телефона още доста дълго време след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие, да скучае и беше супер. Навън винаги си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след "Игрите" наблегнах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше страшен кеф."

View post on Instagram
 


Валери не крие, че като всеки спортист, и той е пълен с травми и контузии, но пък признава, че спортната гимнастика и като цяло спорта му е дал наистина много, не само откъм екстремни преживявания. След това започва да учи право и даже работи една година в Столична община.

"Хареса ми. Имах доста разходки. Обикалях по съдилища, по кантори. Помня как беше един хубав, слънчев ден. Трябваше да мина да си подпиша договора за минута-две и реших да изляза с кучето си, за да го разходя. И така отидох с него до Общината, вързах го отпред на една пейка и се качих. В един момент обаче, разбрах, че ще се забавя повече, а кучето вече беше започнало да лае долу. Чувах как някакви хора викат, а той е буквално пред вратата. Беше страшен резил, стана ми много неудобно", спомня си с усмивка Валери.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия захвърли дрехите